085 13 02 479 info@capitalnow.nl
%1$s

Wilt u kapitaal investeren?

Lees hieronder hoe u partner kan worden.

Partner worden

Capital Now is constant bezig haar netwerk met investeerders uit te breiden. Zowel in binnen als buitenland. Graag komen wij met u in contact. Wij zijn altijd op zoek naar een totale match. Alle partijen moeten er een goed gevoel bij hebben. Dit kan met 1 investeerder zijn of met meerdere. Door middel van een uitgebreide intake bij onze klanten weten wij precies welke investeerder hierbij past. Zowel qua mentaliteit alsmede investeringsvoorwaarden. Wij leveren het kant en klaar aan bij u.

Overname, investeringen, MBO, groeikapitaal, elke investeerder heeft zijn eigen ambitie en voorwaarden. Wij brengen dit in beeld en matchen op basis van uw profiel de juiste projecten aan u. Wij zorgen voor de opvolging van rapportages en de nodige controles. Wij houden korte lijnen met de ondernemers en zorgen zo dat alles in goede banen loopt.

Ook zoeken wij geschikte mede investeerders voor u en de projecten waar u mee bezig bent. Hier spelen we graag een rol in. Dit doen we wereldwijd. Kortom een nuttige partner.

Wilt u weten hoe wij kunnen gaan samenwerken?

Contact:

085 13 02 479
info@capitalnow.nl

btw nummer NL853416217B01
kvk nummer 59310979

contactformulier website capital now

9 + 6 =

Volg ons: