085 13 02 479 info@capitalnow.nl

De coronacrisis heeft veel ondernemers geconfronteerd met hoge schulden en financiële uitdagingen. Hoewel de overheid steunmaatregelen heeft getroffen, ervaren veel bedrijven nog steeds moeilijkheden bij het dragen van de financiële gevolgen van de crisis. In zulke gevallen kan een overbruggingskrediet een oplossing bieden om deze last te verlichten en ondernemers wat ademruimte te geven. Bij Capital Now begrijpen we deze behoefte en staan we klaar om te helpen.

Wat is een overbruggingskrediet?

Een overbruggingskrediet is een kortlopende lening die bedoeld is om een tijdelijk financieel tekort te overbruggen. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om snel extra geld te verkrijgen. Dit type krediet kan worden ingezet om een tijdelijk liquiditeitstekort op te vangen, een investering te doen met direct resultaat, of om andere financiële uitdagingen aan te pakken.

Wanneer gebruik je een overbruggingskrediet?

Een overbruggingskrediet is een waardevolle financiële oplossing voor ondernemers wanneer er tijdelijk meer geld nodig is dan beschikbaar is. Dit kan voorkomen wanneer er een investering moet worden gedaan voordat de verwachte inkomsten binnenkomen, tijdens een tijdelijke omzetdaling, of tijdens een periode van snelle groei waarvoor extra financiering nodig is. Met een overbruggingskrediet kunnen ondernemers hun coronaschulden aflossen en zo de liquiditeitspositie verbeteren.

Snel zakelijk geld lenen bij Capital Now

Een van de voordelen van een overbruggingskrediet bij Capital Now is de snelheid waarmee het beschikbaar is. We begrijpen dat ondernemers snel moeten handelen om kansen te benutten of problemen op te lossen. Daarom bieden we een efficiënt aanvraagproces en snelle goedkeuringen. Met onze flexibele aflossings- en renteopties stemmen we het overbruggingskrediet af op de specifieke behoeften van de ondernemer.

Hoeveel kun je zakelijk lenen?

De hoogte van het overbruggingskrediet is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het doel van de lening, de financiële situatie van je onderneming en de verwachte inkomsten. Bij Capital Now streven we ernaar om je de best mogelijke financieringsoplossing te bieden die past bij jouw specifieke behoeften. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het bepalen van het juiste bedrag.

Kies voor Capital Now en geef je onderneming de ruimte die het verdient!

Bij Capital Now begrijpen we dat ondernemers behoefte hebben aan flexibele financieringsmogelijkheden, vooral in uitdagende tijden zoals de coronacrisis. Met ons overbruggingskrediet helpen we je om financiële ademruimte te creëren, zodat je je kunt richten op de groei en bloei van je onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Capital Now jou kan ondersteunen met een zakelijke lening op maat. Mis geen kansen en overbrug je financiële uitdagingen met Capital Now!