085 13 02 479 info@capitalnow.nl

Kennis en Kunde

Capital Now is anders en werkt anders. Door jarenlang nauw samen te werken met ondernemers in het verbeteren van de kasstromen en het creëren van nieuwe kapitaalstromen weten wij exact waar de knelpunten liggen. Wij denken als ondernemer voor ondernemers. Elk bedrijf is weer anders samengesteld. Je hebt te maken met mensen, machines, cultuur, historie, ambitie. Dit zijn belangrijke zaken in het bepalen van de juiste oplossingen. Ook op het gebied van financiering. Wij verdiepen ons graag in een organisatie. Willen de mensen leren kennen. Hierdoor vinden wij altijd de beste oplossing en bouwen we aan een betrouwbare, langdurige relatie.

Financiering 

Capital Now regelt o.b.v. gedegen financiele rapportages de juiste oplossing voor uw financieringsbehoefte. Ons team van ervaren financiele experts hebben in vele branches ervaring met het vinden van gestructureerde financiele oplossingen. Groeikapitaal, Werkkapitaal, Overnamefinanciering, Herfinanciering etc. Wij inventariseren uw behoefte en komen met maatwerk.

Vastgoedfinanciering

Ga naar de website van onze partner Bricksfinance.nl Zij zijn expert in het financieren van vastgoed alsmede het organiseren van sale/leaseback constructies. Zij helpen u graag verder.

Investment

Ons investeringsfonds alsmede groot netwerk van investeerders, groot en klein, kunnen ook in uw kapitaalbehoefte voorzien. Informals, Private Equity, ons eigen fonds en overige fondsen.

Financiële (Her)Structurering

Elke ondernemer moet op een bepaald een belangrijke beslissing nemen. Dit kan in een opstartfase zijn of een groeiscenario, maar dat kan ook bij een crisissituatie zijn. Hele belangrijke vragen moeten dan beantwoord worden. Ons team helpt u daarbij. Wij hebben zeer ervaren ondernemers in ons team die uw situatie al meerdere malen hebben meegemaakt en die weten hoe te handelen, wij hebben expertise van financiële experts die de juiste structuur kunnen aanbrengen, wij kunnen in crisissituaties direct bijspringen om de situatie onder controle te krijgen.

Fusie & Bedrijfsovername

Capital Now heeft al diverse fusies en bedrijfsovernames begeleidt voor ondernemers. Zowel voor de kopende als de verkopende partij in diverse branches. Of bij een fusie een bemiddelende rol vervult. Wij zorgen dat de ondernemer de best mogelijke voorwaarden voor koop of verkoop bedingt. Naast de belangrijke juridische zaken adviseren we ook op het gebied van fiscale aspecten en spelen we een belangrijke rol in de onderhandelingen. Wij leiden u door het hele proces heen.

Interim- en crisismanagement

Ons team van specialisten kunnen elk moment helpen in vele bedrijfssituaties, maar kunnen ook langere tijd een rol binnen uw organisatie vervullen. Dit kan op het gebied van financieel management of organisatiekunde of bijv. op het gebied van salesactiviteiten. Of wellicht wilt u een betrouwbaar klankbord als ondernemer naast u, iemand die al veel heeft meegemaakt en u de juiste onderbouwing geeft bij de keuze die u maakt. Mocht u in een crisissituatie komen dan zijn wij 24/7 bereikbaar en komen gelijk langs. Wij zorgen dat we samen met u de oplossing vinden.

Wilt u weten hoe wij kunnen gaan samenwerken?

Contact:

085 13 02 479
info@capitalnow.nl

btw nummer NL853416217B01
kvk nummer 59310979

contactformulier website capital now

3 + 1 =

Volg ons: