085 13 02 479 info@capitalnow.nl

Het verduurzamen van je bedrijf is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je financiën op de lange termijn. Bij Capital Now begrijpen we het belang van duurzaamheid en helpen we je graag op weg. In dit artikel delen we praktische tips om kosten te besparen en je bedrijf te verduurzamen.

Een Duurzaam Imago en Groene Aantrekkingskracht

Duurzaamheid is niet alleen een trend, het is een noodzaak. Steeds meer consumenten letten op duurzaamheid bij het kiezen van producten en diensten. Met de juiste maatregelen kun je je bedrijf een groene boost geven en aantrekkelijker worden voor zowel klanten als personeel. Ontdek hoe je jouw duurzame inspanningen effectief kunt communiceren en vermijd greenwashing, wat schadelijk kan zijn voor je imago.

Regelgeving en Financiële Voordelen

De overheid stimuleert ook het verduurzamen van bedrijven. Zo is er de Borgstelling MKB-Kredieten Groen, een regeling die korting biedt op leningen voor duurzame investeringen. Banken zullen deze regeling binnenkort aanbieden aan ondernemers. Bij Capital Now willen we je niet laten wachten en bieden we je nu al de mogelijkheid om van deze korting te profiteren. Ontdek hoe je jouw bedrijfspand voor 2023 van energielabel C kunt voorzien en gebruik kunt maken van deze regeling.

Praktische Tips voor Duurzaamheid

Om je op weg te helpen, delen we enkele praktische tips om je bedrijf te verduurzamen:

  1. Vervang single-use producten door recyclebare of herbruikbare alternatieven.
  2. Overweeg een groen dak om het energieverbruik te verlagen en de biodiversiteit te bevorderen.
  3. Investeer in isolatie en ventilatie om zowel op energiekosten als op verzuim te besparen.
  4. Stap over van gas naar elektriciteit en bekijk de mogelijkheden voor elektrische apparatuur.
  5. Overweeg de installatie van zonnepanelen voor duurzame energieopwekking en verwarming.

Met deze tips kun je kosten besparen en een positieve impact hebben op het milieu. Bij Capital Now staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van je duurzame ambities. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen op je reis naar een duurzame toekomst voor je bedrijf.