085 13 02 479 info@capitalnow.nl

Als ondernemer is voldoende werkkapitaal essentieel voor een soepele bedrijfsvoering. Maar liefst 1 op de 5 ondernemers heeft hier moeite mee, volgens de CBS Financieringsmonitor. Naast financiering voor uitbreiding, overbrugging, herfinanciering en innovatie, is het belangrijk om je werkkapitaalbehoefte goed aan te pakken. Bij Capital Now begrijpen we dit en bieden we diverse mogelijkheden om werkkapitaal te financieren. Ontdek hier 10 manieren om je werkkapitaal te versterken.

Zakelijke lening aanvragen bij Capital Now

Bij Capital Now kun je snel en eenvoudig een zakelijke lening aanvragen om je werkkapitaal te versterken. Met onze snelle goedkeuringen en efficiënte processen zorgen we ervoor dat je binnen 24 uur over de benodigde financiële middelen kunt beschikken. Of je nu behoefte hebt aan een zakelijke lening binnen 24 uur, snel zakelijk krediet of een snelle zakelijke lening, Capital Now biedt flexibele financieringsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.Zakelijk krediet aanvragen bij Capital Now

Naast zakelijke leningen bieden we ook de mogelijkheid om zakelijk krediet aan te vragen bij Capital Now. Met zakelijk krediet heb je de flexibiliteit om op elk gewenst moment geld op te nemen binnen de afgesproken kredietlimiet. Dit stelt je in staat om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot extra werkkapitaal wanneer dat nodig is, zonder dat je telkens een nieuwe lening hoeft aan te vragen.

Externe financieringsopties verkennen

Naast financiering vanuit je eigen bedrijf, zijn er externe financieringsopties beschikbaar om je werkkapitaal te versterken. Denk aan factoring, waarbij een factoringmaatschappij een deel van je facturen voorfinanciert, leverancierskrediet waarbij je betalingsvoorwaarden met leveranciers kunt afspreken, of online krediet via fintech-financiers die tijdelijke financiering van werkkapitaal aanbieden.

Werken met een rekening-courantkrediet

Een rekening-courantkrediet bij een bank is een bekende vorm van werkkapitaalfinanciering. Hierbij kun je tot een bepaald bedrag ‘rood staan’ op je bankrekening. Dit biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat je snel over extra werkkapitaal kunt beschikken wanneer dat nodig is.

Factoring voor verbeterd werkkapitaalbeheer

Factoring is een financieringsvorm waarbij een factoringmaatschappij je facturen voorfinanciert. Hierdoor ontvang je direct het geld van je openstaande facturen, wat je werkkapitaal positief beïnvloedt. Capital Now kan je helpen bij het verkennen van factoringmogelijkheden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Optimaal gebruik maken van leverancierskrediet

Door goede afspraken te maken met je leveranciers, kun je betalingsvoorwaarden overeenkomen die passen bij jouw werkkapitaalbehoefte. Het verlengen van de betalingstermijn of het onderhandelen over kortingen bij snelle betaling kan bijdragen aan een beter werkkapitaalbeheer.

Overweeg online krediet via fintech-financiers

Fintech-financiers maken gebruik van online technologie om financieringsprocessen efficiënt te organiseren. Ze bieden tijdelijke financiering van werkkapitaal aan, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot de benodigde financiële middelen. Capital Now kan je adviseren over de mogelijkheden van online krediet via fintech-financiers.

Onderzoek crowdfunding als financieringsvorm

Crowdfunding is een financieringsvorm waarbij investeerders via een platform kunnen investeren in jouw bedrijf. Dit kan een effectieve manier zijn om werkkapitaal aan te trekken, zowel als standalone financiering als in combinatie met andere investeringen.

Werk samen met business angels

Business angels zijn investeerders die niet alleen kapitaal, maar ook kennis, ervaring en een netwerk kunnen bieden. Ze kunnen je helpen bij het vergroten van je werkkapitaal en de groei van je onderneming stimuleren. Capital Now kan je begeleiden bij het vinden van geschikte business angels.

Overweeg leasing voor bedrijfsmiddelen

Leasing is een financieringsvorm waarbij je bedrijfsmiddelen kunt financieren zonder directe impact op je werkkapitaal. Door te leasen, kun je de kosten spreiden over een langere periode en zo je werkkapitaal in je bedrijf houden. Capital Now kan je adviseren over de mogelijkheden van leasing voor bedrijfsmiddelen.

Conclusie: Capital Now helpt je met het versterken van je werkkapitaal

Bij Capital Now begrijpen we het belang van voldoende werkkapitaal voor een gezonde bedrijfsvoering. Met onze flexibele financieringsoplossingen, waaronder zakelijke leningen, zakelijk krediet en factoring, kunnen we je helpen om je werkkapitaal te versterken en je bedrijfsgroei te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe Capital Now jou kan helpen bij het financieren van je werkkapitaal.